[E2] [PSI] [II] [Stari studenti] Treće polaganje predispitnih

18. Januar 2021

Treće polaganje predispitnih obaveza će se održati u četvrtak 28.01.2021. 
Tačan raspored studenata će biti objavljen sutra uveče. Neće biti mogućnosti promene termina polaganja, jedina mogućnost jeste da međusobno nađete zamenu i obavestite nas o tome.
 
Polaganje predispitnih će biti u formi FC (Final Chance) zadatka i namenjeno je isključivo studentima koji nemaju uslov (36 poena) iz predispitnih.

Izlaskom na FC zadatak poništavaju se do sada osvojeni poeni na predispitnim obavezama. FC zadatak nosi ukupno 40 poena i obuhvata gradivo iz C++ (bez generičkih klasa i liste). Odnosno u pitanju je gradivo sa vežbi 02, 03 i 04. Ukoliko od 40 poena osvojite 36 poena stekli ste uslov, ako osvojite više, poeni se zaokružuju na 36. Zadatak se radi 1.5h.

Svi studenti koji izađu na FC zadatak i polože ga, automatski kumulativno polažu ispit (teorijski deo ispita) i maksimalna ocena koju mogu imati je ocena 6.
Svi studenti koji izađu na FC zadatak, ne mogu da izađu na ispit u januarskom roku jer još uvek nemaju uslov iz predispitnih obaveza.

Asistenti neće odgovarati na pitanja čije odgovore imate u ovom obaveštenju. Ostala pitanja slati asistentkinji Oliveri Hrnjaković.