BI PROJEKTI, PLATFORME I ALATI KOJI SE KORISTE U IN2: ISKUSTVA, SPECIFIČNOSTI, DEMONSTRACIJA PILOT PROJEKTA

5. Decembar 2013

U okviru nastave na master studijama iz predmeta Sistemi skladišta podataka i Poslovna inteligencija i sistemi skladišta podataka u elektroenergetskim sistemima i, uz podršku kompanije in2 (www.in2.rs, www.in2.hr), biće održano predavanje:

BI PROJEKTI, PLATFORME I ALATI KOJI SE KORISTE U IN2: ISKUSTVA, SPECIFIČNOSTI, DEMONSTRACIJA PILOT PROJEKTA

Predavači:
mr Miroslav Savanović, dipl.inž. izvršni direktor
mr Dušan Veličkovski, dipl.inž. BI konsultant

Kolega Miroslav Savanović ima višegodišnje iskustvo u testiranju tehničkih sistema i vođenju IT projekata u domenu IT usluga. Učestvovao je u razvoju i implementaciji više aplikacija iz domena investicionog bankarstva, osiguranja, javnog sektora uglavnom na Oracle tehnologiji. Poslednjih 7 godina vodi firmu IN2 informatički inženjering Beograd.

Kolega Dušan Veličkovski ima višegodišnje iskustvo u različitim disciplinama u domenu podrške odlučivanju, skladištenju podataka, BI, poslovnom izveštavanju, data mining-u, na različitim tehnološkim platformama: SAS, Microsoft, Oracle. Učestvovao je i vodio projekte u poslovnim područjima: bankarstvo, telekomunikacije, osiguranje i maloprodaja.

IN2 informatički inženjering d.o.o. Beograd je članica regionalne IN2 Grupe koja postoji preko 20 godina i broji oko 450 zaposlenih IT stručnjaka koji pružaju različite IT usluge u preko 10 zemalja JIE.

Mesto predavanja:
FTN, Nastavni blok, učionica 208

Termin predavanja:
sreda, 11. decembar 2013., 15.15 – 17.00

Pozivamo sve zainteresovane studente i kolege da prisustvuju ovom predavanju.

Molimo sve zainteresovane kolege da dolazak na predavanje najave porukom koju treba poslati na email adresu ssp.predavanje@gmail.com

Ivan Luković,
predmetni nastavnik

Slajdovi s predavanja nalaze se u prilogu ovog obaveštenja.

DodatakVeličina
IN2 BI Prezentacija za FTN.pdf2.14 MB
Predmet: