Raspored studenata po terminima za odbranu projektnog zadatka u popravnom terminu.

2. Februar 2018

Spisak se nalazi u prilogu. Studenti koji su položili i kvalifikacioni test i prošli test na plagijarizam su označeni zelenom bojom i samo ti studenti imaju pravo izlaska na odbranu projekta u popravnom terminu.

Odbrana projekata će se održati  3.2.2018 u MIA2-3(mašinski institut).
Studenti pored čijeg se imena nalazi redni broj od 1 do 15 je potrebno da dođu u 08h.
Studenti pored čijeg se imena nalazi redni broj od 16 do 30 je potrebno da dođu u 09h.
Studenti pored čijeg se imena nalazi redni broj od 31 do 45 je potrebno da dođu u 10h.
Studenti pored čijeg se imena nalazi redni broj veći od 45 je potrebno da dođu u 11h.

Studenti su u obavezi da donesu na papiru predstavu svoje testnu datoteku. U slučaju IS datoteke bi to bila predstava stabla, primarne zone i zone prekoračenja. U slučaju rasute datoteke sadržaj primarne zone i potencijalno zone prekoračenja.

Studentima se preporučuje da ponesu svoje mašine na kojima će braniti projekat, u suprotnom braniće na postojećim računarima u učionici. Studentima će preko USB-a biti prebačen projekat koji su poslali i na njemu će se vršiti testiranje ispravnosti projektnog zadatka.

Studenti koji se ne nalaze na spisku, a trebalo bi da se na njemu nađu jer su ispunili sve preduslove, neka se jave mejlom asistentu koji im je držao vežbe.

Studenti koji smatraju da su oštećeni prilikom testiranja na plagijarizam mogu da dođu u 11h u MIA2-1 i pred asistentima odgovaraju na pitanja vezana za implementaciju njihovog projektnog zadatka.

DodatakVeličina
rasporedZaOdbranuPopravniUpdate.pdf333.23 KB