Uzmite učešće na TeleSign Datathon-u

20. Mart 2019

Uzmite učešće na TeleSign Datathon-u radite na realnim problemima, zabavite se i osvojite vredne nagrade
Kompanija TeleSign u saradnji Institutom savremenih nauka organizuje takmičenje TeleSign Datathon. Reč je o projektu koji se prvi put organizuje na našim prostorima. TeleSign Datathon je takmičenje u okviru koga će timovi imati priliku da rešavaju realne poslovne probleme uz podršku mentora i eksperta. Takmičenje će se održati 6-7. aprila u Startit Centru Beograd, Savska 5. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Telco traffic classification.

Učesnici će biti u prilici da koriste TeleSign-ov realni set podataka koji sadrži informacije o međunarodnom i roaming telekomunikacionom saobraćaju. Cilj takmičenja je da se primenom mašinskog učenja i statističkih modela pronađu određene pravilnosti i donesu zaključci iz istih.

TeleSign je internacionalna kompanija koja povezuje i štiti online iskustva svojih korisnika. Kroz API-je koji pružaju proveru podataka, uvid u podatke i komunikaciju, TeleSign rešava jedinstvene biznis izazove klijenata u kompleksnom svetu telekomunikacija.

Institut savremenih nauka čini grupa iskusnih i motivisanih individualaca koja se bavi edukacijom i popularizacijom science-a. Institut savremenih nauka organizuje Data Science Conference od 2015. godine.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se prijave i na taj način postanu deo projekta, prvog u nizu mnogih . Prijave su otvorene do 27. marta. Za učešće se mogu prijaviti profesionalci, predstavnici akademije i studenti. Prijave mogu biti individualne ili timske. https://datathon.eu/telesign/application/. Za timove koje osvoje neko od prva tri mesta obezbedili smo vredne nagrade!

Više informacija o TeleSign Datathonu možete pronaći na sajtu https://datathon.eu/telesign/

--------
--------
Tamara Antanasijević
Marketing Koordinator
t.antanasijevic@isn.rs
+381 (0) 65 29 88 797

Predmet: