Термин израде другог припремног задатка

1. Januar 2021

Поштоване колеге,

Израда другог припремног задатка ће бити одржана у уторак 12.01.2021. у редовном термину вежби од 14:15ч до 16:45ч. Задатак ће по почетку термина бити доступан на Канвас платформи у секцији Assignments курса Оперативни системи и конкурентно програмирање. Решење задатка је потребно предати до завршетка термина израде задатка, такође на Канвас платформи у оквиру датог задатка.

За питања и недоумице око израде задатка асистенти ће бити доступни путем Microsoft Teams платформе. За све оне који из неког разлога не могу да приступе састанку у оквиру горе наведене платформе, током периода израде задатка биће активан и онлајн састанак преко Jitsi сервиса за састанке. Да бисте се прикључили Jitsi састанку потребно је да на рачунару имате инсталиран неки од претраживача. Линк до састанка, као и лозинка  за прикључење ће бити постављени на Канвасу 15 минута пре почетка термина израде задатка. Молимо вас да благовремено проверите да ли можете да приступите свом Канвас налогу, да ли имате приступ курсу Оперативни системи и конкурентно програмирање и да се упознате са платформом.

Одбрана првог и другог припремног задатка биће одржана 17.01.2021. у преподневним сатима у просторијама Машинског института. Тачна сатница доласка на одбрану биће позната најкасније у петак 15.01. и доступна на ACS сајту и Канвасу. За питања или недоумице се обратити предметним асистентима.