[SBP, DOMIJ, ASVSP] Obaveštenje o usmenom ispitu

26. Mart 2021

U aprilskom roku, usmeni deo ispita će biti održan u sledećim terminima:
 
- 06.04.2021.
 
Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit emailom profesoru Dimitrieskom najkasnije 3 dana pre samog ispita. Nakon svih prijava, na sajtu će biti istaknuta satnica i lokacija polaganja ispita. Ispit je moguce prijaviti na studentskoj službi u bilo kojem roku nakon dobijanja ocene na usmenom ispitu ili u roku u kojem se polaže usmeni. 
 
Studenti koji su osvojili 51 poen i više na predispitnim obavezama mogu upisati ocenu bez izlaska na usmeni. Potrebno je da studenti prijave upis ocene emailom profesoru Dimitrieskom najkasnije 3 dana pre ispita kada su prijavili polaganje na studentskoj službi kako bi ocena bila prosleđena. Upis ocene i potpisivanje u indeks mogući su u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave. Preporucuje se dolazak u prvom satu zakazanog ispita.
 
Usled promenljive situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene termina i načina polaganja ispita. Takođe, ispitu će se moći pristupiti isključivo uz nošenje maske i poštovanja svih propisanih mera za suzbijanje pandemije.