[EE][RA][PSI][Stari studenti] Rezultati ponovnog polaganja predispitnih obaveza održanog 27.08.2022.

31. Avgust 2022

U prilogu obaveštenja nalaze se rezultati ponovnog polaganja predispitnih obaveza održanog 27.08.2022. Uvid u radove biće održan u četvrtak 01.09.2022. u 19:15 u kancelariji NTP-321. Eventualna pitanja u vezi sa tim slati isključivo Stefanu Varajiću.

Studenti označeni crvenom bojom nisu položili predispitne obaveze, što znači da prenose predmet u narednu školsku godinu. Svi ostali studenti sa spiska stekli su uslov za izlazak na teorijski deo ispita, tako da ispit mogu prijaviti počev od septembarskog ispitnog roka.

Važno: studentima koji su izašli na ponovno polaganje predispitnih obaveza ocena može biti prosleđena na studentsku službu najranije u septembarskom ispitnom roku (potrebno je prijaviti ispit, imati dovoljan broj bodova za prolaznu ocenu i pojaviti se na upisu ocena). Takođe, izlaskom na ponovno polaganje predispitnih obaveza, svi prethodno osvojeni predispitni bodovi se poništavaju (trenutno stanje vaših bodova jednako je broju bodova navedenim u prilogu obaveštenja).

Napomena: studenti PSI smera koji su izašli na ponovno polaganje predispitnih obaveza, a prijavili su ispit za avgustovski ispitni rok nemaju pravo izlaska na ispit zato što u trenutku prijave nisu imali ostvaren uslov (minimalno 36 bodova na predispitnim obavezama).

Sva dodatna pitanja slati Bojani Samardžić.

DodatakVeličina
oop_rezultati_ponovnog_polaganja_predispitnih_obaveza.pdf217.36 KB