[EE][RA][PSI][Stari studenti] Usmeni i upis ocena u januarskom roku

27. Januar 2023

Upis ocena iz predmeta Objektno orijentisano programiranje će se održati u ponedeljak 30.01.2023. u učionici 312 na FTN-u.
Da biste upisali ocenu morate imati prijavljen ispit u ovom roku. U indekse obavezno upišite pun naziv predmeta i datum ispita, a nemojte upisivati poene i ocenu. Datumi ispita su:

  • EE smer: 24.01.2023.
  • RA smer: 25.01.2023.
  • PSI smer: 28.01.2023.

 
Studenti koji samo upisuju ocenu i ne izlaze na usmeni treba da donesu indekse u 10:15.

Studenti EE i RA smerova koji izlaze na usmeni treba da dođu sa indeksima u 11:15. Studenti PSI smera koji izlaze na usmeni treba da dođu sa indeksima u 13:00 (nakon završetka ispita iz drugog predmeta). Svi studenti koji planiraju da izađu na usmeni moraju da se jave dežurnim asistentima.

Studenti koji samo upisuju ocenu ne moraju dolaziti na upis lično, mogu poslati svoj indeks po nekome. Indeksi će biti gotovi za oko 2h i tada ih je moguće preuzeti u učionici u kojoj bude upis, a posle toga će biti ostavljeni na šalterima studentske službe/kod FTN portira.
VAŽNO:
Na usmeni izađite samo ako ste sigurni da hoćete da upišete ocenu. Na usmeni je moguće izaći samo jednom i ako ne osvojite dodatne poene podrazumeva se da upisujete sadašnju ocenu. 
 
Eventualna pitanja slati Marijani Matkovski.