[E2][Popravni] VAŽNO OBAVEŠTENJE!

26. Decembar 2014

U poslednjem terminu vežbi će se raditi popravni kolokvijum. Možete popravljati jedan od 4 kolokvijuma ili raditi LAST CHANCE zadatak.
 
 
LAST CHANCE zadatak mogu raditi samo studenti koji nakon 4 kolokvijuma imaju osvojeno između 10 i 29 bodova (iz zadataka, ne računajući teoriju). Ovaj zadatak će obuhvatati celokupno gradivo iz C++ dela, ali će biti lakše težine. Na njemu je moguće osvojiti maksimalno 20 bodova, a bodovi osvojeni na njemu će se dodati na vaše do tada osvojene bodove (iz prethodna 4 kolokvijuma). Ukoliko nakon dodavanja tih bodova suma bude ispod 30 bodova, ne dobijate potpis i morate do godine ponovo da polažete predmet. Ukoliko nakon dodavanja tih bodova suma bude 30 bodova ili više, dobijate potpis, a broj vaših bodova se spušta na 30 bodova (tako da i sa maksimalno odrađenim teorijskim delom ne možete imati višu ocenu od 6). Dakle, ovaj zadatak vam pruža mogućnost da steknete uslov za potpis.
 
Ukoliko niste među onim studentima koji mogu da rade prethodno opisani zadatak, ili ukoliko jeste ali biste ipak da popravljate određeni kolokvijum umesto da radite LAST CHANCE zadatak, onda se odlučujete da popravljate jedan od 4 kolokvijuma. Na kraju će vam se gledati bolji rezultat iz tog kolokvijuma (poredeći rezultate pre i nakon popravljanja tog kolokvijuma).
 
Naravno, moguće je da ne odaberete ništa od ovoga, ukoliko ste zadovoljni sa osvojenim bodovima iz zadataka.
 
 

U petak 16.1.2015. će do 23h biti objavljeni rezultati iz 4. kolokvijuma.
 
Uz rezultate će biti poslata i tabela u koju ćete, pored svog imena, trebati da upišete da li popravljate neki od 4 kolokvijuma, ili radite LAST CHANCE zadatak, ili nećete ništa da popravljate i radite. Ukoliko budete bez interneta, zamolite nekog od kolega da popuni i za vas. Deadline za popunjavanje tabele će biti subota 17.1.2015. u 23h. Sve ovo je neophodno zbog organizacije samog popravnog kolokvijuma.

 
 

Ukoliko imate nekih pitanja, možete ih slati na marko.v@uns.ac.rs.
 
Srećni praznici