BP1 projekti

24. Decembar 2018

U prilogu je dat spisak redovnih studenata koji su ispunili uslove za dodelu projekata (28 i više osvojenih bodova na prve tri predispitne obaveze).

Ukoliko neko od studenata sa spiska želi da radi projektni zadatak umesto zadatka 4, može se javiti asistentu Vladimiru Dimitrieskom radi dodele projektnog zadatka. Potrebno je u naslovu email poruke navesti:

broj indeksa, ime i prezime, tip zadatka za projekat (rasuta ili indeks-sekvencijalna)

Za projekat je moguće odabrati zadatak sa rasutom ili indeks-sekvencijalnom organizacijom datoteke. Projekat se radi samostalno uz konsultacije sa asistentom koji drži vežbe grupi koju pohađate. Projektni zadatak nosi 20 bodova umesto 10 koliko nosi regularan zadatak 4. Odbrana projekta je 27.1.2019 dok je rok za slanje projekta radi provere na plagijarizam 26.1.2019 u 12:00 (podne). Zapakovane projekte u zip arhive poslati na email asistentu Dimitrieskom. Pre slanja obavezno ručno promeniti ekstenziju datoteke iz zip u bp1 (kako bi slanje bilo uspešno pošto neki provajderi ne dozvoljavaju slanje zip datoteka). Tačan termin odbrane će biti naknadno istaknut. 

U slučaju dodele pa odustanka od izrade projekta bilo kada do 27.1.2019. smatra se da ste izašli na polaganje projekta u tom terminu i da projekat niste položili. U popravnom terminu nije moguće braniti projektni zadatak već je moguće raditi redovan zadatak 4.  

DodatakVeličina
UNS_FTN_DRA_2018_BP1_SpisakStudenata_i_ocene.xls - Projekat.pdf48.65 KB
Predmet: