[ISiBP] Obaveštenje o usmenom ispitu

30. Jun 2020

Obaveštavamo studente da je došlo do promene nastavnika na predmetu Informacioni sistemi i baze podataka i da će od sada ispite i nastavu na predmetu držati dr Vladimir Dimitrieski.
 
Do kraja tekuće školske godine, usmeni deo ispita će biti održan u sledećim terminima:

  • 15.07.2020.
  • 24.07.2020.
  • 27.08.2020.
  • 07.09.2020.
  • 21.09.2020.

Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit studentskoj službi po standardnoj proceduri. Nakon dobijanja spiska od studentske službe, par dana pre svakog ispita, biće objavljena konkretna vremena i lokacija polaganja usmenog dela ispita.
 
Studenti koji su osvojili 51 poen i više na predispitnim obavezama mogu upisati ocenu bez izlaska na usmeni. Potrebno je prijaviti ispit studentskoj službi ali i obavezno obavestiti profesora na e-mail da je potrebno proslediti već osvojenu ocenu. Ovaj mejl je potrebno poslati najkasnije 3 dana pre ispita. Ukoliko student blagovremeno ne obavesti profesora ocena neće biti prosleđena na studentsku službu i smatraće se da student nije došao na usmeni ispit.
 
Upis ocene i potpisivanje u indeks mogući su u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave.
 
Usled dinamične situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene termina i načina polaganja ispita.