[AR SIIT] Termin SOV

21. Decembar 2020

Poštovane koleginice i kolege,

Zadatak za SOV
iz Arhitekture računara će se raditi u sredu, 23.12.2020. u periodu od 18:00 do 21:00 h. Tekst zadatka, fajl sa postavkom (zad.S), kao i skripte za testiranje možete preuzeti preko Canvas platforme u periodu trajanja testova. Takođe, preko Canvas platforme treba i da pošaljete Vaše rešenje kada uradite zadatak. Potrebno je samo poslati rešenje (.S fajl), ne treba slati testiraj.sh i tekst zadatka.

Koraci pri postavljanju rešenja su:
1. Vaše rešenje za SOV-a je potrebno da nazovete po Vašem broju indeksa (VAŠ_BROJ_INDEKSA.S). Broj indeksa napisati malim slovima. 
3. Na stranici Assignments potrebno je odabrati odgovarajući Assignment.
4. Nakon odabira odgovarajućeg Assignment-a potrebno je odabrati opciju "Submit Assignment".
5. Nakon odabira opcije "Submit Assignment", otvoriće Vam se forma (File Upload) preko koje ćete postavljati rešenje.
6. Preko opcije "Choose" možete odabrati fajl sa Vašeg računara koji želite da postavite kao rešenje.
7. Odabirom opcije "Submit Assignment" na File Upload formi Vaše rešenje će biti postavljeno.
8. Proveru postavljenog rešenja je moguće uraditi preko opcije "Submission Details".

Jedina rešenja koja će biti prihvaćena su ona koja se preuzmu kroz Canvas platformu do 21:00 h. Nakon 21:00 h, više nije moguće uraditi upload vaših rešenja. Savetuje se da ne čekate poslednji trenutak za slanje. Pošaljite rešenja par minuta pre isteka roka, kako bi izbegli situacije u kojima rešenje neće biti uzeto u obzir zato što ste zakasnili par minuta.

Studenti mogu da se uključe kroz MS Teams na svoj termin vežbi u kome će dežurati asistenti (odete na svoj termin vežbi u kalendaru i samo pritisnete "Join"). Na taj način mogu da postave pitanja koja su vezana isključivo za tekst zadatka, kako bi se otklonili eventualne nejasnoće u samoj postavci. Nije dozvoljeno postavljati pitanja vezana za rešavanje zadatka.

Za studente koji polažu predmet preko kolokvijuma, i nemaju pristup MS Teams-u, napravljena je diskusija na Canvas platformi, preko koje mogu da postave pitanja vezana za postavke zadatka.

Predmetni nastavnik i saradnici