[ISiBP] Obaveštenje o usmenom ispitu

18. Januar 2021

U januarskom i februarskom roku, usmeni deo ispita će biti održan u sledećim terminima:
 
- 25.01.2021.
- 08.02.2021.
 
Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit studentskoj službi po standardnoj proceduri. Nakon dobijanja spiska od studentske službe, par dana pre svakog ispita, biće objavljena vremena i lokacija polaganja usmenog dela ispita. Lokacija i vreme se mogu razlikovati od onog objavljenog na studentskom servisu, pa pratite sajt predmeta radi ažurnih i relevantnih informacija.
 
Studenti koji su osvojili najmanje 51 na predispitnim obavezama mogu upisati ocenu bez izlaska na usmeni. Potrebno je prijaviti ispit studentskoj službi ali i obavezno obavestiti profesora Dimitrieskog na e-mail da je potrebno proslediti već osvojenu ocenu. Ovaj mejl je potrebno poslati najkasnije 3 dana pre ispita kako bi uslo u zapisnik. Ukoliko student blagovremeno ne obavesti profesora ocena neće biti prosleđena na studentsku službu i smatraće se da student nije došao na usmeni ispit.
 
Nije moguće parcijalno polaganje gradiva. Gradivo se polaže u celosti, kvalifikovanim odgovorom na sva dobijena pitanja. 
 
Upis ocene i potpisivanje u indeks mogući su u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave. Preporucuje se dolazak u prvom satu zakazanog ispita.
 
Usled promenljive situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene termina i načina polaganja ispita. Takođe, ispitu će se moći pristupiti isključivo uz nošenje maske i poštovanja svih propisanih mera za suzbijanje pandemije.