[BP1, ASVSP, DOMIJ, SBP][JAN, FEB] Obaveštenje o usmenom ispitu

24. Januar 2022

U januarskom i februarskom roku, usmeni deo ispita biće održan:
 
- 02.02.2022.
- 21.02.2022.
 
Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit studentskoj službi po standardnoj proceduri. Nakon dobijanja spiska od studentske službe, par dana pre svakog ispita, biće objavljena vremena i lokacija polaganja usmenog dela ispita. Lokacija i vreme se mogu razlikovati od onog objavljenog na studentskom servisu, pa pratite sajt predmeta radi ažurnih i relevantnih informacija.
 
Nije moguće parcijalno polaganje gradiva. Gradivo se polaže u celosti, kvalifikovanim odgovorom na sva dobijena pitanja. 
 
Upis ocene i potpisa u indeks moguć je u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave. Preporučuje se dolazak u prvom satu zakazanog ispita.

[SAMO BP1] U prvom roku 02.02.2022. se održava i predrok, pismeno, a detalji održavanja predroka će biti naknadno okačeni na sajtu predmeta. Da bi se pristupilo polaganju predroka, takođe je potrebno prijaviti ispit studentskoj službi. Predroku mogu pristupiti samo studenti koji prvi put slušaju predmet.

[SAMO BP1NAPOMENA 1: u prvom ispitnom roku (02.02.2022), usled održavanja predroka koji se polaže pismeno, svi studenti koji su prijavili ispit preko studentske službe a žele izaći na usmeni ispit a ne na predrok, potrebno je da dodatno pošalju email nastavniku Dimitrieskom da prijavljuju usmeni najkasnije do nedelje 30.1.2022. u 23:59. Za sve naredne rokove ovo neće biti potrebno i dovoljno je prijaviti ispit kroz servise studentske službe.
 
NAPOMENA 2: Usled promenljive situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene datuma, termina i načina polaganja ispita. Takođe, ispitu će se moći pristupiti isključivo uz pravilno nošenje maske i poštovanje svih propisanih mera za suzbijanje pandemije.