[BP1 PSI, BP2 PSI, BP EE] Obaveštenje o usmenom ispitu

24. Septembar 2020

Do kraja tekuće školske godine, usmeni deo ispita će biti održan u sledećim terminima:

- 03.10.2020.
- 10.10.2020.

Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit studentskoj službi po standardnoj proceduri. Nakon dobijanja spiska od studentske službe, par dana pre svakog ispita, biće objavljena konkretna vremena i lokacija polaganja usmenog dela ispita.

Studenti koji su osvojili 51 poen i više na predispitnim obavezama mogu upisati ocenu bez izlaska na usmeni. Potrebno je prijaviti ispit studentskoj službi ali i obavezno obavestiti profesora Čelikovića na e-mail da je potrebno proslediti već osvojenu ocenu. Ovaj mejl je potrebno poslati najkasnije 3 dana pre ispita. Ukoliko student blagovremeno ne obavesti profesora ocena neće biti prosleđena na studentsku službu i smatraće se da student nije došao na usmeni ispit.

Nije moguće parcijalno polaganje gradiva. Gradivo se polaže u celosti kvalifikovanim odgovorom na sva dobijena pitanja.

Upis ocene i potpisivanje u indeks mogući su u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave.

Usled promenljive situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene termina i načina polaganja ispita. Takođe, ispitu će se moći pristupiti isključivo uz nošenje maske i poštovanja svih propisanih mera za suzbijanje pandemije.