[BP1 PSI, BP EE, BP2 E2, BP2 II, DOMIJ] Obaveštenje o usmenom ispitu

13. Jun 2021

Usmeni deo ispita će biti održan u sledećim terminima:

21.06.2021.
12.07.2021.

Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit studentskoj službi po standardnoj proceduri. Nakon dobijanja spiska od studentske službe, par dana pre svakog ispita, biće objavljena konkretna vremena i lokacija polaganja usmenog dela ispita.

Svi studenti koji su stekli uslov za zakljucivanje ocene, potrebno je da prijave ispit studentskoj službi ali i obavezno obaveste profesora Čelikovića na e-mail da je potrebno proslediti već osvojenu ocenu. Ovaj mejl je potrebno poslati najkasnije 3 dana pre ispita kako bi ocena ušla u zapisnik. Ukoliko student blagovremeno ne obavesti profesora ocena neće biti prosleđena na studentsku službu i smatraće se da student nije došao na usmeni ispit.

Upis ocene i potpisivanje u indeks mogući su u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave.

Nije moguće parcijalno polaganje gradiva. Gradivo se polaže u celosti, kvalifikovanim odgovorom na sva dobijena pitanja.

Usled dinamične situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene termina i načina polaganja ispita.