[BP1, ISiBP, ASVSP, DOMIJ, SBP][OKT] Obaveštenje o usmenom ispitu

26. Septembar 2021

Usled izmena u kalendaru ispita, umesto jednog termina 17.10.2021. u oktobru će usmeni deo ispita biti održan u sledećim terminima:
 
- 8.10.2021.
- 15.10.2021.
 
Studenti koji žele da polažu usmeni deo ispita treba da prijave ispit studentskoj službi po standardnoj proceduri. Nakon dobijanja spiska od studentske službe, par dana pre svakog ispita, biće objavljena vremena i lokacija polaganja usmenog dela ispita. Lokacija i vreme se mogu razlikovati od onog objavljenog na studentskom servisu, pa pratite sajt predmeta radi ažurnih i relevantnih informacija.
 
Svi studenti koji su stekli uslov za zakljucivanje ocene, potrebno je da prijave ispit studentskoj službi ali i obavezno obaveste profesora Dimitrieskog na e-mail da je potrebno proslediti već osvojenu ocenu. Ovaj mejl je potrebno poslati najkasnije 5 dana pre ispita kako bi ocena ušla u zapisnik. Ukoliko student blagovremeno ne obavesti profesora ocena neće biti prosleđena na studentsku službu i smatraće se da student nije došao na usmeni ispit.
 
Nije moguće parcijalno polaganje gradiva. Gradivo se polaže u celosti, kvalifikovanim odgovorom na sva dobijena pitanja. 
 
Upis ocene i potpisa u indeks moguć je u bilo kojem od zakazanih termina održavanja usmenog dela ispita bez prethodne najave. Preporucuje se dolazak u prvom satu zakazanog ispita.
 
Usled promenljive situacije prouzrokovane virusom COVID-19, bitno je često proveravati sajt predmeta za sve promene termina i načina polaganja ispita. Takođe, ispitu će se moći pristupiti isključivo uz pravilno nošenje maske i poštovanje svih propisanih mera za suzbijanje pandemije.