[BP1 na RA, BP1 na PSI, BP2 na PSI, OP na SIIT, ISiBP na GG] Obaveštenje o održavanju usmenih provera znanja u online režimu

20. Mart 2020

Poštovani studenti,

dok traje vanredno stanje, usmene provere znanja iz predmeta BP1 na RA, BP1 na PSI, BP2 na PSI, OP na SIIT i ISiBP na GG održavaće se putem Skype video poziva. 

tabeli koja je služila za prijave ispita, za pojedine termine predloženo je novo vreme i molim studente da obrate pažnju na izmene. U zadatom terminu, potrebno je da student kontaktira nastavnika slanjem poruke na Skype nalog ftn.psi.bp1@gmail.com. Nakon toga, nastavnik će pozivati redom studente koji su se prethodno javili. Preduslovi za izlazak na usmenu proveru znanja su da student ima tehničke mogućnosti za obavljanje Skype video poziva i da je sam u prostoriji tokom ispita.

Zbog vanrednog načina održavanja provera znanja, svi studenti imaju pravo odjave ranije prijavljenih usmenih ispita bez ikakvih posledica, dok se prijave za online provere znanja za termine date u tabeli nastavljaju po ranije definisanom postupku. Tokom vanrednog stanja, biće objavljeni i novi termini na ovim stranicama.

Pošto je ovo prvi put da se usmene provere znanja odvijaju na ovaj način, postoji mogućnost da će se ispočetka javljati tehničke i organizacione poteškoće. Molim studente za razumevanje i strpljenje dok se novi način rada ne uhoda. 

S poštovanjem,
Nikola Obrenović, predmetni nastavnik